Lag-SM i distansritt 26/6 2024

Rocklunda i Västerås, ett par minuter från E18, kommer att vara tävlingsplats och starten kommer att ske vid Lögarängen intill Mälaren.Allmän info: 


SM-veckans hemsida: https://smveckan.se/vasteras-2024/


Västerås Stads sida om SM-veckan: https://www.vasteras.se/smveckan2024


MdRF’s Facebooksida: https://www.facebook.com/MalardalensDistansryttarForening


Lag-SM-reglerna för 2024: Dokument på SVRF's hemsidaInformationsmaterial till ryttare:


I den här mappen hittar du de dokument, filmer m.m. med information kring tävlingen som vi publicerar i våra olika kanaler. Först ut är ett dokument med antidopinginfo, bland annat påminnelse om att ordna i tid med ev dispenser/intyg om du själv har någon medicinering, samt tips om webbutbildningen Ren Vinnare. Samarbetspartners: 


Vill ditt företag synas i samband med vårt arrangemang? Välkommen som samarbetspartner! Läs mer om vad vi kan erbjuda här:

Översikt samarbete/sponsring


Har du tips på en samarbetspartner? Meddela oss via detta formulär!Boende i anslutning till tävling: 


Har du möjlighet att hyra ut boende och/eller boxplats i anslutning till tävlingen? Berätta gärna vad och var, genom att fylla i detta formulär.


Söker du boende och/eller boxplats i anslutning till tävlingen? Svaren från formuläret här ovanför kan du se i detta kalkylblad.

Obs: Hästar som tävlas i Lag-SM-klassen ska stallas upp i arrangörens stallar natten 25-26/6, se Lag-SM-reglerna för 2024.


Här finns logibokningssidan för SM-veckan 2024, där hotell, campingplatser m.m. finns samlade.


Välkommen till Västerås och till lag-SM i distansritt 2024! Vårt arrangemang är en del av SM-veckan i Västerås.Foto: Jan Gustavsson