Foto: Jan Gustavsson

Folksam Lag-SM i distansritt 26/6 2024

Välkommen till Västerås och till Folksam Lag-SM i distansritt 2024! Vårt arrangemang är en del av SM-veckan i Västerås.Starten för tävlingen kommer att ske i samband med invigningen av SM-veckan, på Lögarängsområdet. Rocklunda kommer att vara vår tävlingsplats, där vilområde och stallar mm är beläget. Tävlingen kommer att bjuda såväl hästar och ryttare som publik på en annorlunda upplevelse, med stadsridning i början av banan. Allmän info:Informationsmaterial till ryttare:


I den här mappen hittar du de dokument, filmer m.m. med information kring tävlingen som vi publicerar i våra olika kanaler. Just nu finns här följande:Samarbetspartners: 


Vill ditt företag synas i samband med vårt arrangemang? Välkommen som samarbetspartner! Läs mer om vad vi kan erbjuda här:

Översikt samarbete/sponsring


Har du tips på en samarbetspartner? Meddela oss via detta formulär!Boende i anslutning till tävling: 


Har du möjlighet att hyra ut boende och/eller boxplats i anslutning till tävlingen? Berätta gärna vad och var, genom att fylla i detta formulär.


Söker du boende och/eller boxplats i anslutning till tävlingen? Svaren från formuläret här ovanför kan du se i detta kalkylblad.

Obs: Hästar som tävlas i Lag-SM-klassen ska stallas upp i arrangörens stallar natten 25-26/6, se Lag-SM-reglerna för 2024.


Här finns logibokningssidan för SM-veckan 2024, där hotell, campingplatser m.m. finns samlade.


Det är möjligt att campa i anslutning till tävlingsplatsen på Rocklunda.